ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ζάκυνθος: Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του από κυνηγετικό όπλο συνταξιούχος – Έρευνες της ΕΛ. ΑΣ. για το μαφιόζικο χτύπημα

Ζάκυνθος: Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του από κυνηγετικό όπλο συνταξιούχος – Έρευνες της ΕΛ. ΑΣ. για το μαφιόζικο χτύπημα

Συνταξιούχος ταχυδρομικός υπάλληλος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στον επαρχιακό δρόμο προς τις Βολίμες Ζακύνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ ο 78χρονος άτυχος άνδρας είχε δεχθεί πυρά από κυνηγετικό όπλο.

Την αστυνομία ειδοποίησε περαστικός που κοίταξε μέσα στο όχημα και πάγωσε. Στη θέση του οδηγού, βρισκόταν νεκρός ο άτυχος άντρας μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η περιοχή αποκλείστηκε γρήγορα από αστυνομικούς ενώ στο σημείο έφτασε και ιατροδικαστής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα δέχθηκε τα πυρά από κοντινή απόσταση και προσπάθησε να προστατευτεί με τα χέρια του.

Οι άγνωστοι δράστες τον πλησίασαν με κυνηγετικό όπλο και τον σκότωσαν. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα έφερε σκάγια στο αριστερό ημιθωράκιο και στο αριστερό του μάγουλο. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως υπήρχαν αμυντικά τραύματα στην παλάμη του, που έβαλε για να προστατευτεί.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες σε μια προσπάθεια να μαζέψει στοιχεία που θα οδηγήσουν στους δράστες. Όπως φαίνεται οι δολοφόνοι του άτυχου συνταξιούχου, είχαν στήσει ενέδρα θανάτου και περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία. Αυτή τους δόθηκε όπως φαίνεται, όταν ο 78χρονος μπήκε στο αυτοκίνητο σε ένα σημείο που δεν υπήρχε κίνηση.

Ο εκτελεστής ή οι εκτελεστές τον πλησίασαν και τον σκότωσαν. Αμέσως μετά έφυγαν από την περιοχή στις Βολίμες Ζακύνθου και τον άφησαν νεκρό.

Το φοβερό έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν κάτοικος της περιοχής πέρασε μπροστά από το αυτοκίνητο και είδε τις σκληρές εικόνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία ειδοποιήθηκε από εκείνον και όχι νωρίτερα. Κανείς στην περιοχή δεν κατάλαβε τίποτα την ώρα του εγκλήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ το αυτοκίνητο του θύματος ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου στην Επαρχιακή Οδό προς τις Βολίμες. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου. Αστυνομικοί έχουν ήδη λάβει καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του άτυχου άνδρα, προκειμένου να εντοπιστούν στοιχεία και ενδείξεις που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.