ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος για εισαγωγή ναρκωτικών στις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης

Συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος για εισαγωγή ναρκωτικών στις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης

Για εισαγωγή ινδικής κάνναβης στη φυλακή με αντάλλαγμα τηλεκάρτες ,συνελήφθη σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Διαβατών Θεσσαλονίκης .

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, μετά από συνεργασία των σωφρονιστικών Αρχών με την Ελληνική Αστυνομία, συνελήφθη υπάλληλος των φυλακών Θεσσαλονίκης για εισαγωγή ναρκωτικών στο κατάστημα κράτησης. Συγκεκριμένα, μετά από αξιοποίηση των σχετικών πληροφοριών και αντίστοιχη παρακολούθηση, εντοπίστηκε φύλακας των φυλακών Διαβατών να εισάγει ποσότητα ινδικής κάνναβης μαζί με καπνό, λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα από κρατούμενο τηλεκάρτες.

Ήδη κινούνται οι διαδικασίες τόσο για την ποινική, όσο και για την πειθαρχική δίωξη του σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, το υπουργείο Δικαιοσύνης, στην ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι «καλύπτει με την εμπιστοσύνη του τους ευσυνείδητους υπαλλήλους των φυλακών και συγχαίρει τους υπευθύνους του καταστήματος κράτησης Θεσσαλονίκης για την επαγρύπνηση και την αποτελεσματικότητα στην άσκηση των καθηκόντων τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.