ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Φονικές πυρκαγιές: Για «ασύμμετρο φαινόμενο» μίλησε ο Α.Τσίπρας

Φονικές πυρκαγιές: Για «ασύμμετρο φαινόμενο» μίλησε ο Α.Τσίπρας

«Ασύμμετρο φαινόμενο» αποκάλεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τις μεγάλες πυρκαγιές που μαίνονται από το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αττική, μη ξεκαθαρίζοντας τι εννοεί.

Απόπειρα αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης; Είπε απλώς ότι «Δεν είναι κατάλληλη στιγμή να γίνει αυτή η συζήτηση».

Μιλώντας μετά την σύσκεψη στο κέντρο επιχειρήσεων, ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως η κατάσταση είναι «εξαιρετικά δύσκολη», τόσο για την Αττική όσο και για ολόκληρη την χώρα.

Ανέφερε πως τα δύο σημαντικότερα μέτωπα είναι στον Βουτζά – όπου εστιάζουν την προσοχή τους οι Αρχές – και στην Κινέτα.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες στις πυρόπληκτες περιοχές να μην θέτουν σε κίνδυνο την ζωή τους, καθώς η ανθρώπινη ζωή δεν μπορεί να επιστραφεί ενώ οι υλικές περιουσίες αποκαθίστανται.

Ευχαρίστησε τέλος τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Τσίπρας επέστρεψε νωρίτερα εσπευσμένα από την Βοσνία – Ερζεγοβίνη όπου βρισκόταν για να βραβευθεί μαζί με τον Ζ.Ζάεφ για την εκχώρηση της Μακεδονίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.