ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Άσκηση με πραγματικά πυρά προγραμματίζουν ανήμερα της 25ης Μαρτίου οι Τούρκοι στο Κ.Αιγαίο

Άσκηση με πραγματικά πυρά προγραμματίζουν ανήμερα της 25ης Μαρτίου οι Τούρκοι στο Κ.Αιγαίο

Με μία πρωτόγνωρη πρόκληση, ανήμερα την 25η Μαρτίου, η Τουρκία σκοπεύει να κάνει πράξη την απειλή της και να πραγματοποιήσει άσκηση με πραγματικά πυρά στο κεντρικό Αιγαίο, υλοποιώντας σχετική NAVTEX που είχε εκδώσει στα τέλη Φεβρουαρίου.

Ήδη στην περιοχή της τουρκικής NAVTEX υπάρχουν τρία σκάφη του ΠΝ που επιτηρούν την περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια είναι άγνωστο εάν οι Τούρκοι τελικά προχωρήσουν στις ασκήσεις αύριο επιχειρώντας μια «θεαματική» κίνηση ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου, αλλά σε κάθε περίπτωση η κινητοποίηση των ΕΔ είναι δεδομένη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.