ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Τουρκία εφαρμόζει αντίποινα στην Ολλανδία

Η Τουρκία εφαρμόζει αντίποινα στην Ολλανδία

Μετά από την προχτεσινή έρευνα με σκυλιά των Τούρκων ταξιδιωτών σε αεροδρόμιο της Ολλανδίας, σήμερα στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, με σκυλί ερευνήθηκαν από την τουρκική αστυνομία, Ολλανδοί ταξιδιώτες που έφθασαν εκεί.

Στα πλαίσια της πρακτικής που εφαρμόστηκε στο τέρμιναλ των πτήσεων εξωτερικού στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, κάποιοι από τους Ολλανδούς ταξιδιώτες που έφθασαν με τακτικές πτήσεις στην Τουρκία, ερευνήθηκαν με σκυλιά ειδικευμένα σε ναρκωτικά.

Εχθές το βράδυ ταξιδιώτες που ήρθαν από το Άμστερνταμ στην Κωνσταντινούπολη με κανονική πτήση, μετά από τον έλεγχο διαβατηρίων πήγαν στην ταινία παραλαβής αποσκευών.

Εκεί αστυνομικοί που εφάρμοζαν αυτή την πρακτική, σταμάτησαν κάποιους από τους Ολλανδούς ταξιδιώτες. Στα πλαίσια του μέτρου αυτού, οι βαλίτσες ελέχθησαν από σκύλο ειδικό στα ναρκωτικά.

Δεν βρέθηκε τίποτε και οι ταξιδιώτες εξήλθαν από τον χώρο του τελωνείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: tourkikanea

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.