ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Επιστράτευση» για τους celebrities από τον «Στρατηγό» Ρ.Τ. Ερντογάν για την Αφρίν με τη συνοδεία κλαρίνου! (φωτό)

«Επιστράτευση» για τους celebrities από τον «Στρατηγό» Ρ.Τ. Ερντογάν για την Αφρίν με τη συνοδεία κλαρίνου! (φωτό)

Σε «φιέστα» έχει μετατρέψει την κατάληψη της Αφρίν ο Ερντογάν και σε αυτούς τους πανηγυρισμούς έχουν «επιστρατευθεί» και όλοι οι Τούρκοι celebrities που δείχνουν χαρούμενοι να στηρίζουν τον στρατιωτικά ντυμένο πρόεδρο τους που κατακτά και μεγαλώνει την Τουρκία!

Γνωστούς Τούρκους celebrities «επιστρατεύει» ο Ταγίπ Ερτνογάν, προκειμένου να προπαγανδίσει την στρατιωτική επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας» στη Β.Δ. Συρία.

Την Κυριακή ο Τούρκος Πρόεδρος, με στρατιωτική αμφίεση, μαζί με γνωστούς καλλιτέχνες και αθλητές επισκέφθηκαν στρατιωτική βάση στην επαρχία Χατάι της Ν.Α. Τουρκίας, κοντά στα σύνορα με την Συρία.

Σύμφωνα με την «Daily Sabah» Ερντογάν και διασημότητες συναντήθηκαν με αξιωματικούς καθι στρατιώτες, προκειμένου να τους εμψυχώσουν για τη συμμετοχή τους στις «αντιτρομοκρατικές» επιχειρήσεις στο Αφρίν, οι γνωστοί τραγουδιστές Ιμπραΐμ Τάτλισες, Άζντα Πεκάν, Σιμπελ Καν, Αχμέτ Σαφάκ και Αλίσαν. Οι ηθοποιοί Χούλια Κότσιγιτ, Γιαβούζ Μπινγκόλ και Νεκατί Σασμάζ, καθώς ο οδηγός αγώνων μοτοσικλέτας Κενάν Σοφούογλου, ο μπασκετμπολίστας Χέντο Τούρκογλου και ο παλαιστής Ταχά Ακιόλ.

Με δηλώσεις του στο πρακτορείο ειδήσεων “Anadolu” ο τραγουδιστής Αλίσαν, δήλωσε πως οι τραγουδιστές, οι ηθοποιοί και οι αθλητές της χώρας, στηρίζουν την επιχείρηση “Κλάδος Ελαίας” των τουρκικών Ε.Δ στην Β.Δ. Συρία, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να επισκεφθεί στρατιωτικές μονάδες στην πρώτη γραμμή. «Θα χαρούμε να ψυχαγωγήσουμε τους στρατιώτες μας που αγωνίζονται για τη χώρα μας, τη σημαία μας και για όλος εμάς» πρόσθεσε ο Αλίσαν.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του τραγουδιστή Αχμέτ Σαφάκ: «Βρισκόμαστε στο Χατάι για αν ευχαριστήσουμε τους Τούρκους στρατιώτες και να μοιραστούμε την αποφασιστικότητά μας για την αδιαίρετη ενότητα και το μέλλον της χώρας μας», δήλωσε υπογραμμίζοντας την αλληλεγγύη του στους Τούρκους στρατιώτες στο Αφρίν.

«Βρισκόμαστε εδώ για να δείξουμε την υποστήριξή μας προς τους στρατιώτες μας και στοςυ αξιωματικούς μας που συμμετέχουν στην επιχείρηση “Κλάδος Ελαίας”. Είναι μια σημαντική ημέρα για να να δώσουμε μηνύματα ενότητας στην Τουρκία και στον κόσμο με τον πρόεδρο μας. Οι προσευχές μας είναι μαζί τους» δήλωσε ο παλαιστής Ταχά Ακιόλ.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους με τους Τούρκους celebrities σε στρατιωτική μονάδα στο Χατάϊ, φορώντας στολή παραλλαγής, ο Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε και στο θέμα των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα, λέγοντας ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε υποσχεθεί ότι θα διευθετήσει το θέμα σε διάστημα 15 ημερών, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

Ο Ερντογάν μάλιστα, «συνέδεσε» το θέμα των «8» με την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Κάποια στιγμή, ο τραγουδιστής Εσάτ Καμπακλί ερμήνευσε τραγούδι συνοδεία κλαρίνου, ενώ ο Ερντογάν σιγοτραγουδούσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.