ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν επανέρχεται: «Θα επιβάλλουμε τα συμφέροντα της Τουρκίας σε Κύπρο, Αιγαίο και Θράκη»

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν επανέρχεται: «Θα επιβάλλουμε  τα συμφέροντα της Τουρκίας σε Κύπρο, Αιγαίο και Θράκη»

Δηλώσεις που φέρνουν στο μυαλό την οθωμανική αυτοκρατορία έκανε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος σταδιακά κλιμακώνει την προεκλογική του εκστρατεία, αλλά και προσπαθεί να αποκρούσει τις εκ δεξιών πιέσεις που δέχεται από τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Από την Κύπρο μέχρι το Αιγαίο και από την Μαύρη Θάλασσα μέχρι τη Θράκη και παντού θα φέρουμε εις πέρας πολιτικές που θα εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας μας και του λαού μας», δήλωσε ο Ερντογάν, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Για την προσχώρηση 15 βουλευτών του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) στο Καλό Κόμμα (IYI Parti), ο Τούρκος πρόεδρος αναρωτήθηκε αν αυτή η κίνηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου θα γίνει αποδεκτή από το Καλό Κόμμα.

Όπως είπε, παρατήρησε χθες ότι οι 15 βουλευτές δεν κάθισαν στα έδρανα του Καλού Κόμματος κάτι που σημαίνει ότι δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν τα δύο κόμματα. «Γιατί δεν πήγαν εκεί; Σημαίνει ότι δεν τους άρεσε εκεί που τους έστειλες», είπε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος πρόσθεσε ότι

«αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα περίεργο σενάριο. Ας δούμε πώς θα εξελιχθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας», χωρίς ωστόσο να κάνει αναφορά στο όνομα του τέως Τούρκου προέδρου, Αμπντουλάχ Γκιουλ. Διερωτήθηκε μάλιστα γιατί ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου αναζητεί υποψήφιο δεξιά και αριστερά και τον κάλεσε πάλι να υποβάλει αμέσως εκείνος υποψηφιότητα για την προεδρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληροφορίες: enikos.gr/ANT1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.