
Ένας από τους στόχους που έπληξαν ρωσικοί πύραυλοι στο Κίεβο, κατά την διάρκεια της νύχτας, ήταν ένα εργαστήριο του κινηματογραφικού στούντιο A.P. Dovzhenko.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι ο χώρος αποτελούσε εγκατάσταση παραγωγής ουκρανικών drones μεσαίου και μεγάλου βεληνεκούς. Τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ισχυρίστηκαν ότι ο χώρος φυλούσε αρκετές χιλιάδες θεατρικά κοστούμια.
Ουκρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο δημοσίευσε εικόνες από το σημείο της επίθεσης που έδειχναν την κατεστραμμένη εγκατάσταση.
Στη βιασύνη τους να δημοσιεύσουν το βίντεο, μία από τις εικόνες αποκάλυψε στοίβα από φτερά drone μεγάλου βεληνεκούς FP-1 μέσα στα ερείπια. Το άρθρο διαγράφηκε αμέσως και ένα νέο πήρε τη θέση του.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.