Κάλεσμα αγωνίας από Ρ.Τ. Ερντογάν: «Μετατρέψτε τα δολάρια και τα ευρώ σε τουρκικές λίρες»

Κάλεσμα αγωνίας από Ρ.Τ. Ερντογάν: «Μετατρέψτε τα δολάρια και τα ευρώ σε τουρκικές λίρες»

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απηύθυνε κάλεσμα σήμερα στους Τούρκους, να μετατρέψουν τα δολάρια και τα ευρώ τους σε τουρκικές λίρες, καθώς επιδιώκει να ενισχύσει το εθνικό νόμισμα, το οποίο έχει απωλέσει φέτος σχεδόν το 20% της αξίας του έναντι του αμερικανικού νομίσματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι αδελφοί μου που έχουν δολάρια ή ευρώ κάτω από το μαξιλάρι τους. Πηγαίνετε να μετατρέψετε τα χρήματά σας σε λίρες. Μαζί θα κάνουμε να αποτύχει αυτό το παιγνίδι», δήλωσε ο Ερντογάν σε προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε στο Ερζερούμ της ανατολικής Τουρκίας ενόψει των βουλευτικών και προεδρικών εκλογών της 24ης Ιουνίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.