ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έλληνας ο νικητής στον μαραθώνιο του Βορείου Πόλου – Με την σημαία στο χέρι! (βίντεο)

Έλληνας ο νικητής στον μαραθώνιο του Βορείου Πόλου – Με την σημαία στο χέρι! (βίντεο)

Ντυμένος από την κορυφή μέχρι τα νύχια, με ένα στρώμα πάγου στο πρόσωπό του αλλά με την ελληνική σημαία στο χέρι, ο Αργύρης Παπαθανασόπουλος γονάτισε μόλις πέρασε τον τερματισμό.

Ήταν εξαντλημένος, αλλά μόλις είχε πετύχει κάτι ιστορικό. Έγινε ο πρώτος Έλληνας που κέρδισε στον μαραθώνιο του Βόρειου Πόλου.

Ο Παπαθανασόπουλος κατάφερε να ξεπεράσει τις σκληρές συνθήκες (ο αγώνας έγινε στους -33 βαθμούς Κελσίου) αλλά και τους 36 αντιπάλους του, για να τερματίσει σε 4ωρ.34.36.

«Είναι σχεδόν απίστευτο. Ξέρετε, είμαι Ελληνας, οπότε αυτό δεν είναι το σωστό μέρος για μένα. Είναι σαν ένας Εσκιμώος να τρέχει σε κούρσα στην έρημο!», δήλωσε στο Reuters αμέσως μετά ο νικητής του πιο κρύου μαραθωνίου στον κόσμο, στο βορειότερο σημείο του πλανήτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.