ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τέλειωσε η πρώτη συνεδρίαση της Novartis- Μιάμιση ώρα και… κεκλεισμένων των θυρών η συνέχεια

Τέλειωσε η πρώτη συνεδρίαση της Novartis- Μιάμιση ώρα και… κεκλεισμένων των θυρών η συνέχεια

Η πρώτη συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής κράτησε μόλις μιάμιση ώρα. Σ’ αυτό τον χρόνο μίλησαν κυρίως για τα διαδικαστικά και την εκλογή προεδρείου.

Πρόεδρος της επιτροπής εξελέγη ο Θοδωρής Δρίτσας με 12 ψήφους υπέρ και 8 κατά, αντιπρόεδρος ο Γιώργος Λαζαρίδης από τους Ανεξάρτητους Ελληνες και γραμματέας η Παναγιώτα Κοζομπόλη με 13 ψήφους υπέρ.

Στην πρώτη αυτή συνεδρίαση ετέθη και το θέμα της μυστικότητας ή μη των συνεδριάσεων και τελικώς αποφασίστηκε οι συνεδριάσεις να γίνονται κεκλεισμένων των θυρών – όπως άλλωστε προβλέπει και ο κανονισμός της Βουλής. Υπέρ των κλειστών συνεδριάσεων, ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και οι ΑΝΕΛ, ενώ κατά η ΔΗ.ΣΥ, το ΚΚΕ, το Ποτάμι και η Χρυσή Αυγή. Η Ενωση Κεντρώων κράτησε ουδέτερη στάση.

Επίσης σήμερα παρελήφθη η επιστολή που έστειλε στην προανακριτική ο Ευάγγελος Βενιζέλος και καταχωρήθηκε.

Η δεύτερη συνεδρίαση θα γίνει αύριο το απόγευμα στις 6.30 όπου και θα γίνει πιο ουσιαστική συζήτηση όσον αφορά το πως θα κινηθεί η προανακριτική επιτροπή και αν θα προχωρήσει επί της ουσίας στη διερεύνηση της υπόθεσης ή θα μείνει μόνο στην διερεύνησης της παραγραφής ή μη των αδικημάτων.

Η τρίτη συνεδρίαση θα γίνει την Παρασκευή όπου και θα καθοριστεί πια και η συχνότητα των συνεδριάσεων ανά εβδομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.