ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Την παραίτηση του Δ.Αβραμόπουλου ζητά ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φ.Κρανιδιώτης

Την παραίτηση του Δ.Αβραμόπουλου ζητά ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φ.Κρανιδιώτης

Την παραίτηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου ζητά ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Έλληνας Επίτροπος Μετανάστευσης της Ε.Ε. κ. Αβραμόπουλος, με άρθρο του στην ιστοσελίδα politico.eu, ανακοίνωσε σήμερα την αδυναμία της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αποκρούσει τα μεταναστευτικά ρεύματα και προτείνει την ένταξη και ενσωμάτωση των μεταναστών μέσω της ανάπτυξης ανάλογων πολιτικών.

Στη συνδιάσκεψη των κομμάτων του Κινήματος της Ευρώπης των Εθνών και της Ελευθερίας (E.N.F.), που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο με τη συμμετοχή της Νέας Δεξιάς, συμφωνήθηκε ότι ο επαναπατρισμός των λαθρομεταναστών αλλά και η αυστηροποίηση του πλαισίου χορήγησης ασύλου είναι μονόδρομος για την αποθάρρυνση των μεταναστευτικών ροών.

Εφόσον ο κ. Αβραμόπουλος θεωρεί εαυτόν ανίκανο να αντεπεξέλθει στην αρμοδιότητά του, καλά θα κάνει να παραιτηθεί το συντομότερο δυνατόν και να δώσει χώρο σε αυτούς που θέλουν και μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.