ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΑΝΕΛ: «Μόνο στέλεχος της μητσοτακικής ΝΔ θα μπορούσε να πει ότι για την τουρκική επιθετικότητα ευθύνεται η κυβέρνηση»

ΑΝΕΛ: «Μόνο στέλεχος της μητσοτακικής ΝΔ θα μπορούσε να πει ότι για την τουρκική επιθετικότητα ευθύνεται η κυβέρνηση»

«Μόνο στέλεχος της μητσοτακικής ΝΔ θα μπορούσε να διατυπώσει την απίστευτης ελαφρότητας θέση, σε βαθμό κακουργηματικής ανοησίας, ότι για την τουρκική επιθετικότητα και προκλητικότητα ευθύνεται η στάση της ελληνικής κυβέρνησης και ειδικά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Καμμένου! Ότι η Ελλάδα είναι αυτή που προκαλεί στο Αιγαίο και όχι η Τουρκία! Και όμως. Τη θέση αυτή εξέφρασε ο κ. Κυρανάκης, αναπληρωτής εκπρόσωπος της σημερινής ΝΔ και μάλιστα μέσα από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Ο εκπρόσωπος του κ. Μητσοτάκη είπε επί λέξει και μάλιστα φωνασκώντας έξαλλα: “Όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο κ. Καμμένος, έχει μία συγκεκριμένη προκλητικότητα στο Αιγαίο, αυτό έχει αποτελέσματα. Μην παίζετε παιγνίδια στο Αιγαίο…» πρόσθεσε η κ. Παπαδοπούλου και κατέληξε: «Ανάλογες θέσεις έχουν εκφράσει κατά καιρούς ο κ. Ερντογάν, ο κ. Γιλντιρίμ και οι Τούρκοι αξιωματούχοι και στρατηγοί. Οι Έλληνες πολίτες δεν περίμεναν ποτέ να ακουστούν τέτοιες απίστευτες μειοδοτικές θέσεις από ελληνικό κόμμα. Να τον χαίρεται ο κ. Μητσοτάκης…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.