ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Όλοι γνωρίζουμε την περίφημη φράση «Μην είδατε τον Παναή» – Ποια είναι όμως η αληθινή ιστορία; (φωτό)

Όλοι γνωρίζουμε την περίφημη φράση «Μην είδατε τον Παναή» – Ποια είναι όμως η αληθινή ιστορία; (φωτό)

Συχνά πυκνά, χρησιμοποιούμε τη φράση Μην είδατε τον Παναή αλλά πόσοι ξέρουμε πως έχει βγει από αληθινή ιστορία;

Ο Παναής έμπορος που έκανε πάντα την ίδια μπαμπεσιά. Αρραβωνιαζόταν την πιο πλούσια κοπέλα του χωριού και έπειτα δανειζόταν από τα πεθερικά του χρήματα, ή έκλεβε και διάφορα προϊόντα. Όταν μάζευε ένα καλό κομπόδεμα, εξαφανιζόταν προτού το καταλάβουν. Φυσικά όμως είχε δώσει σε όλες την υπόσχεση πως ο γάμος θα γινόταν.

Αυτό έγινε πολλές φορές, ίσαμε δέκα διαφορετικές περιπτώσεις γυναικών που περίμεναν να τις πάρει ο Παναής, ο οποίος, τι στο καλό, μεγαλοέμπορος με πολλά χρήματα στην τσέπη, δεν μπορεί να έλεγε ψέμματα. Και αν νομίζετε πως η ιστορία φτάνει στο τέλος, ακούστε και το καλύτερο.

Ο Παναής έδωσε…ραντεβού για γάμο με όλες, την ίδια μέρα! Ντύθηκαν, ετοιμάστηκαν και περίμεναν το γαμπρό από την Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συγγενείς τότε άρχισαν να τον αναζητούν και κατέβαιναν στις πλατείες περιμένοντας το λεωφορείο από την Αθήνα ρωτώντας “Μην είδατε τον Παναή;”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.