ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Θεσσαλονίκη: Kρατούσαν φυλακισμένους 13 ομοεθνείς τους και ζητούσαν λύτρα για να τους αφήσουν

Θεσσαλονίκη: Kρατούσαν φυλακισμένους 13 ομοεθνείς τους και ζητούσαν λύτρα για να τους αφήσουν

Δεκατρείς ομοεθνείς τους είχαν κλειδωμένους σε αποθήκη επί τρεις μέρες τρεις Πακιστανοί και ζητούσαν λύτρα για να τους απελευθερώσουν.

Πρόκειται για 18χρονο, 21χρονο και 27χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, σε αστυνομική επιχείρηση σε αγροτική περιοχή της Μαγνησίας Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν σε αποθήκη του 27χρονου, η οποία φυλασσόταν από τους άλλους δύο, ένας ανήλικος και 12 ενήλικες Πακιστανοί.

Σε βάρος των συλληφθέντων που οδηγούνται στον εισαγγελέα, καθώς και άλλων τριών αγνώστων συνεργών τους που αναζητούνται καθώς τους διευκόλυναν να περάσουν τους 13 αλλοδαπούς στην Ελλάδα μέσω Εβρου, σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση για εγκληματική οργάνωση, παραχώρηση καταλύματος σε μη νόμιμους μετανάστες με σκοπό τη διακίνηση και αρπαγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.