ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ηράκλειο: Εξάρθρωση σπείρας που λήστευε, ξυλοκοπούσε και διακινούσε ναρκωτικά

Ηράκλειο: Εξάρθρωση σπείρας που λήστευε, ξυλοκοπούσε και διακινούσε ναρκωτικά

Πολύπλευρες δραστηριότητες ανέπτυξε ομάδα τριών νεαρών «νταήδων» που δεν αρκούνταν σε όσα έβγαζαν από την διακίνηση ναρκωτικών, αλλά λήστευαν τουρίστες και ξυλοκοπούσαν άλλους νεαρούς στην περιοχή της Χερσονήσου και στο Ηράκλειο!

Οι έρευνες των αστυνομικών ξεκίνησαν μετά την καταγγελία ενός 27χρονου ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα τα οποία επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και τον χτύπησαν τραυματίζοντάς τον. Λίγο αργότερα, ένας 23χρονος Ολλανδός κατήγγειλε ότι του επιτέθηκαν δύο άτομα που επέβαιναν σε δύο διαφορετικές μηχανές, τον χτύπησαν και του άρπαξαν χρήματα, ένα κόσμημα και το κινητό του.

Η προανάκριση αποκάλυψε ότι στην πρώτη επίθεση δράστες ήταν δυο Αλβανοί ηλικίας 21 και 23 χρόνων μαζί με έναν 25χρονο Έλληνα, ενώ τη ληστεία διέπραξαν οι δύο αλλοδαποί. Όλοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν και ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια τους. Σε αυτό του 21χρονου, βρέθηκαν επτά συσκευασίες με συνολικά 689,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τρεις νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που τους απήγγειλε κατηγορίες για ληστεία, διακίνηση ναρκωτικών και πρόκληση σωματικών βλαβών, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλα περιστατικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.