Μεσσηνία: Συμμορία έκλεβε μπαταρίες φορτηγών και καύσιμα

Μεσσηνία: Συμμορία έκλεβε μπαταρίες φορτηγών και καύσιμα

Συμμορία- αγνώστου μέχρι στιγμής αριθμού ατόμων- με δράση σε Μεσσηνία και Αρκαδία μέσα σε ένα μήνα είχαν καταφέρει να αφαιρέσουν 73 μπαταρίες από φορτηγά και μηχανήματα έργων καθώς και υγρά καύσιμα. Για τις κλοπές κατηγορείται ένας 35χρονος, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί του…

Την άκρη του νήματος για την εξάρθρωση της σπείρας που δεν είχε αφήσει μπαταρία σε Ι.Χ. αυτοκίνητα, φορτηγά και μηχανήματα έργων στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας και στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, βρήκαν οι άνδρες της Ασφαλείας Καλαμάτας με την ταυτοποίηση ενός από τα μέλη της.

Πρόκειται για έναν 35χρονο Έλληνα, για τον οποίο προέκυψε από την μέχρι στιγμής έρευνα ότι μαζί με άγνωστους συνεργούς του, είχαν διαπράξει τουλάχιστον οκτώ κλοπές ηλεκτρικών συσσωρευτών από οχήματα στη Μεσσηνία και άλλη μια στη Μεγαλόπολη, από τις 9 Ιουλίου ως τις 6 Αυγούστου. Από τα οχήματα έκλεψαν συνολικά 73 συσσωρευτές και μάλιστα σε δυο περιπτώσεις «ρούφηξαν» και ποσότητες καυσίμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συνολική αξία των κλεμμένων μπαταριών και των καυσίμων ξεπερνά τα 10.000 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους. Οι έρευνες για την ταυτοποίηση των συνεργών του 35χρονου και την εξιχνίαση και άλλων περιπτώσεων συνεχίζεται, ενώ στο μεταξύ υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.