Στις υποκλοπές έρχεται το μεγάλο «μπαμ»...

Ανακαλύφθηκε μίνι φυτεία που θα έδινε σε νεαρό Αλβανό αρκετές χιλιάδες ευρώ

Ανακαλύφθηκε μίνι φυτεία που θα έδινε σε νεαρό Αλβανό αρκετές χιλιάδες ευρώ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η διακίνηση της μικρής παραγωγής που δημιούργησε ένας νεαρός Αλβανός υπολογίζεται γύρω στα 30.000 ευρώ.

Κατά την διάρκεια εξερεύνησης που έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ασφαλείας Ηρακλείου, του τμήματος Ειδικών Αποστολών Κρήτης και των Τ.Α.Ε. Ηρακλείου και Μεσσαράς στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, εντόπισαν με τη βοήθεια του ελικοπτέρου της Αστυνομίας τη μίνι φυτεία με τα έξι τεράστια δενδρύλλια κάνναβης που το ύψος τους ξεπερνούσε τα τέσσερα μέτρα!

Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι την καλλιέργεια και την φροντίδα των δενδρυλλίων είχε αναλάβει ένας 27χρονος Αλβανός, ο οποίος εντοπίστηκε, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.