ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ινδία: Συγκλονίζει το βίντεο με 17χρονη που γεννά στο δρόμο – Δεν τη δέχτηκαν στο νοσοκομείο (βίντεο)

Ινδία: Συγκλονίζει το βίντεο με 17χρονη που γεννά στο δρόμο – Δεν τη δέχτηκαν στο νοσοκομείο (βίντεο)

Σε πόλη της ανατολικής επαρχίας στην Ινδία, μια ετοιμόγεννη 17χρονη πήγε στο νοσοκομείο να γεννήσει, αλλά δεν τη δέχθηκαν, διότι, όπως είπαν, δεν συνοδευόταν από κάποιον άνδρα.

Λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε στη μέση του δρόμου όπου αναγκάστηκε να γεννήσει ενώ τα αυτοκίνητα περνούσαν ελάχιστα εκατοστά δίπλα στο νεογέννητο και την ίδια.

Η 17χρονη είχε μείνει έγκυος από έναν νεαρό Ινδό, ο οποίος την εγκατέλειψε μόλις τον ενημέρωσε για την εγκυμοσύνη της. Η οικογένειά της την πέταξε έξω από το σπίτι, με αποτέλεσμα η ίδια και όντας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, να ζει για μήνες σε αυτοσχέδιες κατασκευές στους δρόμους.

Το κορίτσι αποχώρησε από το νοσοκομείο που δεν τη δέχτηκε και σε απόσταση 30 μέτρων, στη μέση του δρόμου, ξάπλωσε στην άσφαλτο και έφερε στον κόσμο το παιδάκι της.

Ακόμη και τότε ένας από τους κατοίκους της περιοχής έσπευσε στο νοσοκομείο για να ζητήσει βοήθεια, αλλά άκουσε και ο εκείνος την ίδια απάντηση. «Δεν γίνεται να τη δεχθούμε, διότι δεν έχει συνοδό…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.