Βόλος: Ελεύθερη πτώση του ασανσέρ στο κτίριο της Εφορίας! – 1 γυναίκα τραυματίας (φωτό)

Βόλος: Ελεύθερη πτώση του ασανσέρ στο κτίριο της Εφορίας! – 1 γυναίκα τραυματίας (φωτό)

Σοκ στην εφορία του Βόλου σήμερα το πρωί, όταν το ασανσέρ που βρισκόταν στον τέταρτο όροφο «έκανε ελεύθερη πτώση» και έφτασε στο ισόγειο, με τρεις ανθρώπους μέσα, από τους οποίους τραυματίστηκε ελαφρά μία γυναίκα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Όλα έγιναν στις 10.15 σήμερα το πρωί, όταν δύο άνδρες και μια γυναίκα ηλικίας περίπου 50-55 χρονών μπήκαν στο ασανσέρ για να κατέβουν από τον τέταρτο όροφο στο ισόγειο. Όπως ανέφερε μετά στους πυροσβέστες η τραυματισμένη γυναίκα, πριν ακόμη ξεκινήσει το ασανσέρ, ακούστηκε ένα απότομο “μπαμ” και ξαφνικά το ασανσέρ βρέθηκε στο ισόγειο.

Αμέσως ενημερώθηκε η Πυροσβεστική και επί τόπου πήγαν τρία οχήματα με επτά άνδρες, όπως και ο γιατρός του ΕΚΑΒ, ενώ ήδη στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί κόσμος και εργαζόμενοι στην Εφορία.

Οι πυροσβέστες άνοιξαν την πόρτα στο ισόγειο και διαπίστωσαν ότι το κουβούκλιο του ασανσέρ βρισκόταν περίπου 40 εκατοστά κάτω από το επίπεδο του εδάφους και ευτυχώς, οι τρεις επιβαίνοντες ήταν καλά στην υγεία τους. Μόνο, η γυναίκα διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί στη μύτη και παραπονέθηκε ότι πονούσε το πόδι της, με αποτέλεσμα να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του ασθενοφόρου και στη συνέχεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Οι άλλοι δύο άνδρες που βρισκόταν στο ασανσέρ ήταν καλά και δεν χρειάστηκε ούτε η παροχή πρώτων βοηθειών.

Διαρκείς οι βλάβες στα ασανσέρ

Εργαζόμενοι στην Εφορία καταγγέλλουν ότι οι βλάβες στα ασανσέρ και στις δύο εισόδους προς την Εφορία είναι διαρκείς και πολλές φορές έπεσαν τόσο εργαζόμενοι στη ΔΟΥ Βόλου, όσο και φορολογούμενοι, αλλά και μια φορά η καθαρίστρια.

Ακόμη επισήμαναν ότι ο συντηρητής του ασανσέρ, όταν επισκευάζει τη βλάβη λέει ότι το πρόβλημα αποκαταστάθηκε, αλλά οι βλάβες είναι συνεχείς. Οι εργαζόμενοι ζητούν την αντικατάσταση των ασανσέρ, τονίζοντας ότι ο κίνδυνος να θρηνήσουμε θύματα είναι άμεσος.

Το γεγονός των συχνών βλαβών επιβεβαιώνουν και πυροσβέστες που καλούνται πολύ συχνά για να κάνουν απεγκλωβισμούς ανθρώπων όταν τα ασανσέρ πέφτουν, όπως έγινε και σήμερα

Εργαζόμενοι στην Εφορία καταγγέλλουν τις συχνές βλάβες των ασανσέρ και στις δύο εισόδους του κτιρίου, που έχουν αποτέλεσμα να πέφτει κόσμος και ζητούν να αντικατασταθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με πληροφορίες από magnesianews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.