ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σύλληψη αλλοδαπού στην Αιτωλοακαρνανία – Κυκλοφορούσε σαν «αστακός» (φωτό)

Σύλληψη αλλοδαπού στην Αιτωλοακαρνανία – Κυκλοφορούσε σαν «αστακός» (φωτό)

Βαριά ”φορτωμένος” κυκλοφορούσε ένας αλλοδαπός και διέσχιζε όλη την Ελλάδα, μέχρι που συνελήφθη!

Σε έλεγχο που έκαναν στον 25χρονο Μολδαβό, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα περίστροφο των 38 mm με 45 φυσίγγια του ίδιου διαμετρήματος και τρία μαχαίρια, αλλά και διαρρηκτικά εργαλεία που κατασχέθηκαν μαζί με 910 ευρώ και 8.400 δηνάρια Σκοπίων τα οποία θεωρείται ότι προέρχονται από κλοπές. Κλεμμένη πριν από μια εβδομάδα, από μια αποθήκη στο Βελβεντό Κοζάνης, ήταν και η χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας μοτοσικλέτα που οδηγούσε.

Ο 25χρονος είχε ακόμη πάνω του 200 γραμμάρια λαθραίου καπνού κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αγρινίου στον οποίο παραπέμφθηκε του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή, κλοπή και παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα, του νόμου περί αλλοδαπών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Το περίστροφο εστάλη για βαλλιστική εξέταση για να εξακριβωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και πού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.