ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Γονείς στο Βέλγιο αντιδρούν με οργή κατά σελίδας που «καλεί» τα 7χρονα να μάθουν τις τεχνικές του έρωτα!

Γονείς στο Βέλγιο αντιδρούν με οργή κατά σελίδας που «καλεί» τα 7χρονα να μάθουν τις τεχνικές του έρωτα!

Τις αντιδράσεις πολλών γονιών, στο Βέλγιο, έχει προκαλέσει μια ιστοσελίδα «ερωτικής διαπαιδαγώγησης».

Η ιστοσελίδα καλεί τα παιδιά να μάθουν τεχνικές που αφορούν τον έρωτα από μικρή ηλικία.

Ο βελγικός ιστότοπος, που ονομάζεται «Alles over seks» («Όλα για το σεξ»), υπάρχει εδώ και εννέα χρόνια και δημιουργήθηκε από την οργάνωση σεξουαλικής υγείας, Sensoa.

Τα λεπτομερή άρθρα του «δείχνουν και λένε» με αρκετά σαφές και «τολμηρό» ύφος πολλές διαφορετικές τεχνικές με ιδιαίτερα παραστατικό τρόπο.

Αν και αρχικά προοριζόταν για παιδιά ηλικίας 15 ετών, τα βελγικά σχολεία συστήνουν την ιστοσελίδα σε παιδιά ηλικίας άνω των επτά ετών.

Τα βελγικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο δικτυακός τόπος συμπεριλήφθηκε στον «Οδηγό Νεολαίας», ένα συμβουλευτικό φυλλάδιο που υποστηρίζεται από τη φλαμανδική κυβέρνηση και διανέμεται σε δημοτικά σχολεία στο βόρειο τμήμα του Βελγίου.

Η ιστοσελίδα αυτή, όμως, επικρίθηκε από πολλούς γονείς, οι οποίοι πιστεύουν ότι ορισμένες από τις λεπτομέρειες που εμφανίζονται στον ιστότοπο είναι ακατάλληλες για παιδιά.

Οι δάσκαλοι επίσης έσπευσαν να εκφράσουν τις ανησυχίες τους, υποστηρίζοντας στα βελγικά μέσα ενημέρωσης ότι ο ιστότοπος είναι υπερβολικά επικεντρωμένος στις τεχνικές του σεξ παρά στο συναισθηματικό του κομμάτι.

Ωστόσο, ο υπουργός νεολαίας, Σβεν Γκάτς δήλωσε ότι δε «βλέπει» κανένα πρόβλημα με τον ιστότοπο αυτό.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook, αναφέρει:

«Η πραγματικότητα είναι ότι οι νέοι γνωρίζουν τον έρωτα (ίσως μερικές φορές περισσότερο από όσο νομίζουμε) ή είναι απλώς περίεργοι γι’ αυτό» και καταλήγει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι λοιπόν καλύτερα να τους δώσουμε το απαραίτητο πλαίσιο, καθοδήγηση και πληροφόρηση. Είναι προτιμότερο να ξεκινήσουμε νωρίτερα παρά αργότερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.