ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Υπόθεση Λιγνάδη «σκάει» στον Φελόπουλο; Ωχ, ωχ!

Νέα γκάφα του Ν.Μπάιντεν: Αποκάλεσε τον Κιμ Γιονγκ Ουν «Πρόεδρο της Νότιας Κορέας»

Στα πλαίσια λόγου του κατά του Ν.Τραμπ

Νέα γκάφα του Ν.Μπάιντεν: Αποκάλεσε τον Κιμ Γιονγκ Ουν «Πρόεδρο της Νότιας Κορέας»

Για ακόμα μια φορά ο Τ.Μπαίντεν (που θέλει να διεκδικήσει ακόμα μία θητεία) έκανε την λεκτική του γκάφα, με επίκεντρο την αντιπαράθεση με τον Ν.Τραμπ και το ζήτημα της Κορέας.

Έτσι σε μια ομιλία του κατά του Ν.Τραμπ ο Αμερικανός πρόεδρος θέλησε να πικάρει τον πρώην πρόεδρο και ανέφερε ότι είχε συνομιλίες μέ έναν δικτάτορα εννοώντας τον Κιμ Γιον Ουν αλλά τον έχρισε ως πρόεδρο της Νότιας Κορέας!

Δεν είναι η πρώτη φορά που μπερδεύει ονόματα και χώρες όπως αναφέρει η New York Post φέρνοντας παραδείγματα όπως όταν έκανε το όνομα του προέδρου της Νότιας Κορέας από Γιουν σε Μουν ή είπε Βλαδίμηρο τον Ζελένσκι και άλλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.