ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Τρομακτικό βίντεο από τη Νέα Υόρκη: Άνδρας σέρνει από το λαιμό γυναίκα και την βιάζει στη μέση του δρόμου

Το συμβάν έγινε στο Μπρονξ

Τρομακτικό βίντεο από τη Νέα Υόρκη: Άνδρας σέρνει από το λαιμό γυναίκα και την βιάζει στη μέση του δρόμου

Τα πράγματα και οι καταστάσεις που συμβαίνουν στις δυτικές κοινωνίες, έχουν πλέον ξεπεράσει κάθε όριο.

Μια γυναίκα στη Νέα Υόρκη δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από έναν άγνωστο που της πέταξε μια ζώνη στο λαιμό και μετά την έσυρε το αναίσθητο σώμα της πίσω από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, όπου και τη βίασε!

Η επίθεση σημειώθηκε την 1η Μαΐου καθώς το 45χρονο θύμα περνούσε από το Νότιο Μπρονξ.

Το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα περπατούσε κοντά στην East 152nd Street και την Third Avenue γύρω στις 3 τα ξημερώματα, όταν ένας άγνωστος άνδρας την πλησίασε από πίσω της.

Ο άνδρας τοποθέτησε μια ζώνη γύρω από το λαιμό του θύματος, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του, πριν την επιτεθεί σεξουαλικά, ανέφερε το NYPD.

Το βίντεο παρακολούθησης δείχνει τη γυναίκα να περπατά μπροστά από τον επιτιθέμενο της, ο οποίος είχε δέσει ένα λευκό πανί γύρω από το κάτω μισό του προσώπου του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.