ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ζ.Κωνσταντοπούλου: Μπλόκαρε την έξοδο σε πρόεδρο και εισαγγελέα – Είχαν δώσει εντολή να κρατηθεί πολίτης

Ο άντρας είχε πλησιάσει την έδρα και είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο λειτουργίας των δικαστηρίων

Ζ.Κωνσταντοπούλου: Μπλόκαρε την έξοδο σε πρόεδρο και εισαγγελέα – Είχαν δώσει εντολή να κρατηθεί πολίτης

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εμπόδισε δικαστικούς λειτουργούς να βγουν από την αίθουσα του δικαστηρίου κατά την εκδίκαση υπόθεσης στα δικαστήρια του Βόλου, καθώς έδωσαν εντολή να κρατηθεί πολίτης.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, η πρόεδρος του δικαστηρίου έδωσε εντολή να κρατηθεί ένας άντρας που βρισκόταν στο ακροατήριο, επειδή κατά τη διάρκεια προβολής βιντεοληπτικού υλικού, πλησίασε την έδρα και εξαπέλυσε πυρά για τον τρόπο λειτουργίας των δικαστηρίων.

Όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου άκουσε την εντολή κράτησης κι ενώ η πρόεδρος αποχωρούσε από την αίθουσα, μπήκε μπροστά της, με αποτέλεσμα να εμποδίζει την έξοδό της, εκφράζοντας τη διαφωνία της με την εντολή. Για να φύγει η πρόεδρος χρειάστηκε να παρέμβουν τέσσερις αστυνομικοί, που τη συνόδευσαν στο γραφείο της.

«Μην με ακουμπάτε, αυτό που κάνετε είναι παράνομο»

Λίγη ώρα αργότερα, η κυρία Κωνσταντοπούλου μπήκε μπροστά από την εισαγγελέα που επέστρεφε στο γραφείο της, επίσης μην επιτρέποντας τη διέλευσή της.

Αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο άνοιγαν δρόμο για να περάσει η εισαγγελέας. Όταν προσπάθησαν να απομακρύνουν την κυρία Κωνσταντοπούλου, τους φώναξε: «Μην με ακουμπάτε, αυτό που κάνετε είναι παράνομο».

Στη συνέχεια η κ. Κωνσταντοπούλου κάλεσε τους δημοσιογράφους να εισέλθουν στο κρατητήριο, όπου κρατείται με εντολή πολίτης, και να τραβήξουν φωτογραφίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δίκη διεκόπη για τις 16 Μαΐου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.