ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έλεγχος αστυνομικών σε Ιόνια Οδό: Έπιασαν Έλληνα και Ρουμάνα να μετέφερουν 104 κιλά χασίς

Έλεγχος αστυνομικών σε Ιόνια Οδό: Έπιασαν Έλληνα και Ρουμάνα να μετέφερουν 104 κιλά χασίς

Ο έλεγχος των αστυνομικών στην Ιόνια Οδό έπιασε «λαυράκι», καθώς σταμάτησαν όχημα με έναν Έλληνα και την αλλοδαπή σύντροφό του, όπου μετέφερε μεγάλο φορτίο χασίς αλβανικής προέλευσης.

Το μπλόκο που είχε στηθεί στο ύψος του κόμβου Αγγέλη στον Άγιο Δημήτριο Άρτας, σταμάτησε για έλεγχο το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος με συνεπιβάτιδα μια 21χρονη Ρουμάνα και οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν, μόλις διαπίστωσαν ότι στο εσωτερικό του οχήματος υπήρχαν 29 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 104 κιλών και 120 γραμμαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δράστες είχαν… δανειστεί το αυτοκίνητο από τον 30χρονο Αλβανό ιδιοκτήτη του ο οποίος αναζητείται και αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, με τις οποίες το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.