ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Βαρύτατες κατηγορίες άσκησε ο εισαγγελέας για τους συλληφθέντες της κατάληψης κτιρίου στα Εξάρχεια

Βαρύτατες κατηγορίες άσκησε ο εισαγγελέας για τους συλληφθέντες της κατάληψης κτιρίου στα Εξάρχεια

Ποινική δίωξη για βαρύτατα αδικήματα άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων που φέρονται να συμμετείχαν σε κατάληψη στην οδό Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια.

Οι κατηγορούμενοι θα κληθούν από τον ανακριτή να δώσουν εξηγήσεις για κατοχή εκρηκτικών και εκρηκτικών βομβών με σκοπό να προκαλέσουν κίνδυνο κατά ανθρώπων και περιουσιακών στοιχείων, απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας από κοινού, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή, διατάραξη οικιακής ειρήνης κατ’ εξακολούθηση, οπλοκατοχή, άρνηση δακτυλοσκόπησης και διέγερση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί αλληλέγγυοι οι οποίοι φώναζαν συνθήματα υπέρ των συλληφθέντων και κατά των αστυνομικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.