ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρόμος στο Κορακόνερο της Ρόδου: Λήστεψαν 92χρονη μέσα στον ύπνο της

Τρόμος στο Κορακόνερο της Ρόδου: Λήστεψαν 92χρονη μέσα στον ύπνο της

Ανάστατοι είναι και πάλι δεκάδες κάτοικοι της περιοχής Κορακόνερου, στην πόλη της Ρόδου, καθώς τα ξημερώματα σημειώθηκαν διαδοχικές διαρρήξεις.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στην “Ροδιακή”, θρασύτατοι δράστες εισέβαλαν σε ισόγειο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε ολομόναχη μια 92χρονη γριούλα.

Ο δράστης ή οι δράστες έκοψαν και έσπασαν τη τζαμόπορτα του σπιτιού, μπήκαν στο εσωτερικό και λεηλάτησαν το διαμέρισμα, ακόμα και το δωμάτιο που κοιμόταν μέσα η ηλικιωμένη.

Μέσα στην ατυχία της, η 92χρονη ήταν “τυχερή”, καθώς δεν ξύπνησε και δεν ήρθε αντιμέτωπη με τους δράστες.

Το γεγονός έχει προκαλέσει οργή στους κατοίκους, οι οποίοι με δηλώσεις τους στην “Ροδιακή” καλούν τις αρμόδιες αρχές, να εφαρμόσουν επιτέλους τον νόμο και να τους προστατέψουν απο τα δεκάδες κρούσματα παραβατικότητας που παρουσιάζονται καθημερινά.

Οι ίδιοι υποστήριξαν πως εκτός απο την συγκεκριμένη περίπτωση, και άλλες περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών, σημειώθηκαν το τελευταίο δεκαήμερο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.