ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αίγιο: «Το τρενάκι στηριζόταν σε δύο λεπτούς τάκους – Θα το κυνηγήσω» λέει ο πατέρας

Αίγιο: «Το τρενάκι στηριζόταν σε δύο λεπτούς τάκους – Θα το κυνηγήσω» λέει ο πατέρας

Το σοκ που βίωσε βλέποντας τη σύζυγο και τα παιδιά του να εξφενδονίζονται στον αέρα από το τρενάκι του λούνα παρκ στο Αίγιο περιέγραψε ο πατέρας της πολύτεκνης οικογένειας, Δημήτρης Δημητριάδης, μιλώντας σε ρ/σ.

«Το τρενάκι στη συγκεκριμένη φάση πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα. Λέω “θα φύγει το βαγόνι”. Και πριν τελειώσω τη φράση μου, έφυγαν στον αέρα και έσκασαν στο πάτωμα», δήλωσε ο κ.Δημητριάδης, βλέποντας την οικογένειά του να εκτοξεύεται από το βαγόνι.

Όπως είπε τα τρία παιδιά του είναι καλά στην υγεία τους, ενώ η σύζυγός του είναι και αυτή καλά στην υγεία της, ωστόσο έχουν μετατοπιστεί τέσσερις σπόνδυλοί της και θα χρειαστεί να φορέσει κολάρο στη μέση.

Περιγράφοντας τη στιγμή που είδε τη σύζυγό του εγκλωβισμένη στις σιδεριές, αποκάλυψε ότι θεώρησε ότι ήταν νεκρή.

«Είχε εγκλωβιστεί στις σιδεριές. Αφού έτρεξα και φώναξα τα παιδιά μου και είδα ότι ήταν καλά, τα έδωσα σε ένα φιλικό μας ζευγάρι που ήταν μαζί μας. Μετά έτρεξα στη γυναίκα μου, νόμισα ότι ήταν νεκρή», ανέφερε ο πατέρας.

«Ήταν κάτι απίστευτο, δεν υπάρχουν λόγια. Είχαν γυρίσει τα μάτια της. Προσπάθησα να της πάρω σφυγμούς και δεν μπορούσα από την ταραχή μου. Φώναξα γιατρό. Τότε ήρθαν εκεί δύο γυναίκες και μου είπαν ότι είχε σφυγμό», πρόσθεσε

Ο κ.Δημητριάδης υπογράμμισε ότι ήταν λάθος ο χειρισμός στην ταχύτητα του τρένου, αλλά και στο στήσιμο του εξοπλισμούς, καθώς στηριζόταν σε ξύλινους πολύ λεπτούς τάκους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα το κυνηγήσω, γιατί κινδυνεύουν κι άλλα παιδιά», κατέληξε ο κ.Δημητριάδης.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.