ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παραλίγο νέο «Άιγιο»: Τρενάκι με 4χρονα παιδιά αναποδογύρισε στο Περιστέρι

Παραλίγο νέο «Άιγιο»: Τρενάκι με 4χρονα παιδιά αναποδογύρισε στο Περιστέρι

Η καταγγελία έγινε απο μητέρα ενός 4χρονού κοριτσιού που συμμετείχε στο συγκεκριμένο τρενάκι. Οι μνήμες είναι νωπές απ’ όσα συνέβησαν στο Αίγιο. Και λίγες ώρες μετά ήρθε κι αυτό το περιστατικό στην πλατεία του Περιστερίου μπροστά στο Δημαρχείο.

Εκείνη την στιγμη βρισκόταν στο βαγόνι που αναποδογύρισε 4 παιδάκια ηλικίας όχι άνω των 4άρων ετών. Το τρένο χωρίς καμία ασφάλεια και στηριγμένο σε ξύλα ανέπτυξε ταχύτητα και κάποια στιγμή αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να εκτυλιχτούν σκηνές κινηματογραφικές, με τις μανάδες να ουρλιάζουν και τα παιδάκια εντρομά να θέλουν να απομακρυνθούν απο τον χώρο.

Δεν αναφέρθηκε σοβαρός τραυματισμός, παρα μόνο κάποιες γρατζουνιές των παιδιών καθαρά απο τύχη. Ωστόσο ο πανικός ήταν μεγάλος. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Θυμάμαι σαν τώρα το νεκρό παιδί στην Άνω Γλυφάδα. Δεν ξέρω ποιος έχει την ευθύνη… ο Δήμος, η εταιρεία, η Αστυνομία, όλοι μαζί, μιας και ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλον… Ωστόσο θα πρέπει αυτά τα φαινόμενα να σταματήσουν τώρα. Προκειμένου κάποιοι να βγάλουν 50 ευρώ δεν υπολογίζουν παιδικές ψυχούλες…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.