ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ώρες αγωνίας για το «Κρήτη ΙΙ» λόγω ισχυρών ανέμων με 628 επιβάτες – Έδεσε μετά από 2,5 ώρες στο Ηράκλειο (βίντεο)

Ώρες αγωνίας για το «Κρήτη ΙΙ» λόγω ισχυρών ανέμων με 628 επιβάτες – Έδεσε μετά από 2,5 ώρες στο Ηράκλειο (βίντεο)

Στα ανοιχτά μπροστά από τον κόλπο του Ηρακλείου παραμένει περίπου από τις 6 το πρωί το πλοίο Κρήτη ΙΙ της ΑΝΕΚ, λόγω των ισχυρών ανέμων. Το πλοίο έφτασε στο νησί νωρίς το πρωί αλλά έχει σταθεί αδύνατο δέσει στο λιμάνι, λόγω των ανέμων που πνέουν και μέσα στον κόλπο του Ηρακλείου.

Η κακοκαιρία δεν επέτρεπε στο καράβι να προσεγγίσει το λιμάνι κάτι το οποίο τελικά επιτεύχθει με μεγάλες προσπάθειες στις 08:30 το πρωί.

Οι 628 επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους αν και ταλαιπωρημένοι από την καθυστέρηση για την οποία τους είχε ενημερώσει έγκαιρα ο καπετάνιος του πλοίου.

Όλοι είναι καλά στην υγεία τους ενώ σε επιφυλακή ήταν και ένα ρυμουλκό σκάφος του Κεντρικού Λιμεναρχείου.

Στο λιμάνι του Ηρακλείου επέστρεψε χθες βράδυ το «Festos Palace», καθώς λίγο μετά την αναχώρησή του ένας από τους επιβάτες εμφάνισε σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα. Παρότι του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πάνω στο πλοίο, ο καπετάνιος προτίμησε να επιστρέψει στο Ηράκλειο και ο ασθενής να παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Τελικά το πλοίο έφυγε στις 11 το βράδυ με προορισμό τον Πειραιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.