Εύβοια: Κλοπές «οικογενειακής υπόθεσης»- Ζευγάρι και πεθερός έκλεβαν σπίτια

Εύβοια: Κλοπές «οικογενειακής υπόθεσης»- Ζευγάρι και πεθερός έκλεβαν σπίτια

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. της Κύμης στην Εύβοια συνέλαβαν έναν 59χρονο άνδρα και μία 36χρονη γυναίκα, ενώ αναζητούν έναν ακόμη 32χρονο, ο οποίος είναι γιος του 59χρονου και σύντροφος της 36χρονης.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξιχνιάσουν τις κλοπές ενώ οι δράστες κατηγορούνται και για παραβίαση του νόμου περί όπλων.

Οι κλοπές έγιναν το χρονικό διάστημα από 16 έως και 18-02-2018, σε διάφορες περιοχές (Κύμη, Κονίστρες και Βέλος Αλιβερίου) της Εύβοιας.

Οι συλλήψεις έγιναν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 21-2-2018 στο σπίτι τους, στην περιοχή της Κύμης.

Ειδικότερα στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι ενέχονται σε δύο κλοπές από σπίτια, δύο κλοπές από συνεργεία αυτοκινήτων και δίκυκλων μοτοσικλετών αντίστοιχα, μία κλοπή από κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη και οικιακό εξοπλισμό, καθώς και μία κλοπή από σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Η λεία που αποκόμισαν περιλαμβάνει κυρίως ηλεκτρονικές συσκευές (φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, ραδιοκασετόφωνα αυτοκινήτων, κινητά τηλέφωνα, συσκευές tablet, τηλεόραση κ.λ.π.), διάφορα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, εργαλεία, χρήματα, έγγραφα και άλλα αντικείμενα των παθόντων, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις 33.000 ευρώ.

Από το σπίτι τους κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς πληθώρα από τα ανωτέρω προϊόντα κλοπών, μέρος των οποίων έχει επιστραφεί στους νόμιμους κατόχους τους. Επιπλέον κατασχέθηκαν τρία μαχαίρια, ένα κουζινομάχαιρο και ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης, ενώ εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή των κατηγορουμένων και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.