ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αμαλιάδα: Σύλληψη Αλβανού για διακίνηση ναρκωτικών- Είχε «προηγούμενα» με την αστυνομία

Αμαλιάδα: Σύλληψη Αλβανού για διακίνηση ναρκωτικών- Είχε «προηγούμενα» με την αστυνομία

Ένας Αλβανός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Γυθείου για διακίνηση, αποθήκευση και καλλιέργεια ναρκωτικών, συνέχιζε τις παράνομες δουλειές του, παρ’ όλο που γνώριζε ότι βρισκόταν στο στόχαστρο της Αστυνομίας.

Έχοντας αλλάξει στέκι, ο 50χρονος που κρυβόταν στην Αμαλιάδα «έσπρωχνε» σε χρήστες της πόλης χασίς κρυμμένο μέσα σε τυποποιημένες καπνοσακούλες του εμπορίου. Όμως, οι πληροφορίες για την δραστηριότητά τους έφτασαν ως τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, οι οποίοι τον εντόπισαν να κινείται στην Κουρούτα και τον συνέλαβαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την σωματική έρευνα που του έκαναν, βρήκαν πάνω του τρεις συσκευασίες τυποποιημένου καπνού, που δεν περιείχαν καπνός αλλά 42,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και τις κατέσχεσαν. Ο 50χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που του άσκησε μια ακόμη δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και διέταξε την μεταγωγή του στο Γύθειο για να απολογηθεί για τις προηγούμενες κατηγορίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.