ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στυγερή δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι μπροστά στην φίλη του!

Στυγερή δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι μπροστά στην φίλη του!

Συναγερμός σήμανε στις αρχές της ΕΛ. ΑΣ. από την στυγερή δολοφονία ενός 19χρονου στο Μαρούσι Αττικής από μαχαιριές στον θώρακα και την κοιλιά για το κινητό και τα χρήματά του τα ξημερώματα της Κυριακής μπροστά στην έντρομη φίλη του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις, μετά την πρώτη κατάθεση της 18χρονης που είδε το φίλο της να πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια της, είναι πως κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία. Ωστόσο, η αστυνομία ερευνά ακόμα όλα τα ενδεχόμενα.

Παρά την κατάθεση της κοπέλας, οι αστυνομικοί εξετάζουν ακόμη ένα ενδεχόμενο: να είχε ραντεβού το θύμα με τους δολοφόνους του. Με τους ανθρώπους που για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, τον τραυμάτισαν θανάσιμα και τον εγκατέλειψαν.

Ο 19χρονος και η 18χρονη φίλη του βρίσκονταν στην πλατεία. Ήταν 05:00 τα ξημερώματα. Επέστρεφαν στο σπίτι από διασκέδαση.

Οι τρεις άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες τους πλησίασαν, ζήτησαν από τον νεαρό το κινητό του και τα λεφτά του. Κι όταν εκείνος αρνήθηκε, τον μαχαίρωσαν στο στήθος.

Αυτό προκύπτει από την πρώτη κατάθεση της νεαρής κοπέλας που είδε το φίλο της να πεθαίνει μπροστά στα μάτια της. Η νεαρή βρίσκεται σε κατάσταση σοκ αλλά έχει δώσει ήδη μια πρώτη κατάθεση. Στην Ασφάλεια για κατάθεση βρίσκονται κι άλλα πρόσωπα που ήταν αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας στο Μαρούσι

Η ώρα ήταν 05:00 το πρωί. Ο 19χρονος και η φίλη του βρίσκονταν στην πλατεία. Τότε, όπως κατέθεσε η 18χρονη, τους πλησίασαν τρία άτομα. Άγνωστοι. Φορούσαν κουκούλες.

Ζήτησαν από το θύμα το κινητό του και λεφτά. Αλλά εκείνος αρνήθηκε να τους τα δώσει. Τότε, ένας από τους κουκουλοφόρους, έβγαλε από την τσέπη του (μάλλον) σουγιά και τον κάρφωσε στο στήθος του νεαρού!

Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή. Τον άφησαν κυριολεκτικά στην μοίρα του! Λίγο αργότερα ο νεαρός, μεταφέρθηκε θανάσιμα τραυματισμένος στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Κατά τον ιατροδικαστή, έφερε τουλάχιστον ένα τραύμα στο θώρακα.

Μπροστά το φονικό ήταν κι άλλοι. Άνθρωποι που έτυχε να βρίσκονται στην πλατεία εκείνη την ώρα. Έδωσαν κι εκείνοι κατάθεση στους αστυνομικούς που ερευνούν το αιματηρό περιστατικό.

Φαίνεται πως το πιθανότερο σενάριο είναι η ληστεία. Ωστόσο, η αστυνομία εξετάζει να ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Σοκ στους κατοίκους

Η είδηση πως ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός στην πλατεία Ηρώων σόκαρε τους πολίτες που μένουν στην περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα παιδιά μαζεύονται εδώ για να κάνουν σκέιτ. Δεν ενοχλούν. Κάθονται, παίρνουν ποτά από το περίπτερο», λένε δυο γυναίκες που μένουν κοντά στην πλατεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.