ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ακρωτηριάστηκε 24χρονος από κροτίδα που έσκασε στο χέρι του

Ακρωτηριάστηκε 24χρονος από κροτίδα που έσκασε στο χέρι του

Άσχημη κατάληξη είχε η προσπάθεια ενός 24χρονου να «ρίξει» κροτίδες του βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου καθώς μία από αυτές έσκασε στα χέρια του και τον τραυμάτισε σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, χθες, την ώρα που ο νεαρός άντρας επέστρεφε σπίτι του μετά την Ανάσταση σε χωριό του Ρεθύμνου, επιχείρησε να ανάψει μία κροτίδα, ωστόσο, εκείνη έσκασε καθώς την κρατούσε με αποτέλεσμα να υποστεί μερικό ακρωτηριασμό.

«Ο 24χρονος εισήχθη χθες μετά τα μεσάνυχτα στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πως φέρει μερικό ακρωτηριασμό στο ένα χέρι ενώ στο δεύτερο φέρει σοβαρά τραύματα» επεσήμανε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Οι γιατροί αφού περιποιήθηκαν τα τραύματα του νεαρού άνδρα και τον σταθεροποίησαν έκριναν την άμεση μεταφορά του στο ΚΑΤ στην Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αεροδιακομιδή στήθηκε σήμερα το πρωί και από εκείνη την ώρα ο 24χρονος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ ενώ ήδη έχει υποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.