ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αλλάζει τα δεδομένα φωτογραφία-ντοκουμέντο για τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο

Αλλάζει τα δεδομένα φωτογραφία-ντοκουμέντο για τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο

Η φωτογραφία-ντοκουμέντο του άτυχου φοιτητή στην Κάλυμνο από το σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ενισχύει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.

Ο νεαρός Νικόλας Χατζηπαύλου δείχνει να έχει μόνο μώλωπες, κανένα κάταγμα, αλλά και ένα δέσιμο -πιθανότατα από σχοινί- στον καρπό του δεξιού xεριού του.

Aποκαλυπτική είναι η μαρτυρία του διασώστη Κωνσταντίνου Βάλβη ο οποίος ήταν από τους πρώτους που εντόπισαν νεκρό τον άτυχο φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου: «Ο φοιτητής μεταφέρθηκε στο σημείο όπου τον εντoπίσαμε. Ήταν το σημείο εκκίνησης και τερματισμού καθημερινά για εμάς τους διασώστες, το σημείο που βρήκαμε τον άτυχο Νίκο. Αν ήταν εκεί, θα το είχαμε δει και σας μιλάω ειλικρινά, χωρίς να υπερβάλλω, πως αν ήταν μπαταρία από κινητό, θα το είχα δει το παιδί».

Και συνεχίζει ο κ. Βάλβης: «Πήγαμε από πέτρα σε πέτρα, 18 χιλιόμετρα ο καθένας περπάτημα την ημέρα, στην Κάλυμνο. Είναι καραφλά τα βουνά εκεί και θα φαινόταν το παιδί από χιλιόμετρα. Εγώ πιστεύω ότι είναι κάποιος γνώστης αυτός που έκανε το έγκλημα και δεν έγινε από αφέλεια. Δεν ήταν στο σημείο και απόδειξη τα χώματα που υπήρχαν πάνω στο κορμί του, τα οποία δεν ήταν από την περιοχή. Μάλιστα, το χώμα ήταν από φρεζαρισμένη γη αυτό που ήταν πάνω στο σώμα του. Ενώ το χώμα στο σημείο που εντόπισα τον Νικόλα ήταν σκληρό».

«Όταν είδα το παιδί, είχε πολλά χτυπήματα από σύρσιμο. Φανταστείτε έναν άνθρωπο σαν να τον σέρνουν με αυτοκίνητο, με το στήθος μπροστά. Θα μπορούσαν να το αφήσουν σε σημεία που έφτιαξαν ένα πολύ ωραίο σενάριο πραγματικής πτώσης, αλλά εκεί που το άφησαν το παιδί είναι εμπαιγμός. Εγώ δεν είδα κάποια παράδοξη θέση κάποιου μέλους του σώματος του Νικόλα. Ακόμα και στη στάση ακαμψίας που βρισκόταν το παιδί, ήταν τα μέλη του ορθά. Τα παπούτσια του παιδιού ήταν στα 12 μέτρα» λέει σε ιστοσελίδα ο διασώστης.

Τα στοιχεία που μαρτυρά η φωτογραφία-ντοκουμέντο

1. Αποτύπωμα ρόδας στην πλάτη

Η οικογένεια του Νίκου Χατζηπαύλου ζει τον απόλυτο εφιάλτη, καθώς δεν γνωρίζει ακόμα πως και γιατί πέθανε το παιδί τους. Η οικογένεια έχει πειστεί ότι ο Νικόλας δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο. Σύμφωνα με τη φωτογραφία-ντοκουμέντο που έχουν στα χέρια τους οι γονείς, υποστηρίζουν ότι στην πλάτη του παιδιού τους υπάρχει ίχνος ρόδας αυτοκινήτου.

2. Μώλωπες και όχι κατάγματα

Το δεύτερο στοιχείο που ενισχύει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας είναι ότι η σορός του άτυχου φοιτητή έχει μώλωπες και κανένα κάταγμα, το οποίο θα δικαιολογούσε την πτώση στο βράχο στην Κάλυμνο.

3. Σημάδια στον κάρπο

Το τρίτο στοιχείο δείχνει ότι ο Νικόλας Χατζηπαύλου έχει ένα περιμετρικό σημάδι στον καρπό του δεξιού χεριού του, απ’ όπου, σύμφωνα με την οικογένεια και τον ιδιωτικό ερευνητή, κ. Γιώργο Τσούκαλη, οι δράστες φαίνεται έδεσαν τον Νικόλα, πριν τον δολοφονήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.