ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σάλος στη Λαμία: Του έκανε στοματικό έρωτα σε πάρκινγκ – Απίστευτη η αντίδρασή της όταν την τσάκωσαν

Σάλος στη Λαμία: Του έκανε στοματικό έρωτα σε πάρκινγκ – Απίστευτη η αντίδρασή της όταν την τσάκωσαν

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η ροζ ιστορία που έρχεται από τη Λαμία – Nεαρή έκανε στοματικό έρωτα σε έναν ηλικιωμένο το κέντρο της πόλης – Απίστευτο αυτό που έκανε η κοπέλα όταν τους«τσάκωσαν»

Σάλος έχει προκληθεί στη Λαμία, με το… περίεργο ζευγάρι που προχώρησε σε ερωτική επαφή σε κοινή θέα.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (16/04/2018) σε υπαίθριο πάρκινγκ λίγα μέτρα από την πλατεία Πάρκου, στη συμβολή των οδών Πατρόκλου και Δροσοπούλου.

Ο ηλικιωμένος απολάμβανε τις… περιποιήσεις νεαρής Ρομά με μόνο προκάλυμμα ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Μία κοπέλα, η οποία πήγε για να αφήσει το αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ έπαθε σοκ όταν βρέθηκε μπροστά στο περίεργο ζευγαράκι, το οποίο αρχικά έδειξε να μην ενοχλείτα. Όταν όμως η κοπέλα πάτησε κόρνα και τους έκανε παρατήρηση, ο ημίγυμνος ηλικιωμένος τα «μάζεψε» κι έφυγε γρήγορα.

Αντίθετα, η νεαρή Ρομά τής ζήτησε και τα ρέστα γιατί τους διέκοψε. Αφού της επιτέθηκε φραστικά βρίζοντάς την, της είπες ότι «δεν κάναμε τίποτα απλά συζητούσαμε».

Σοκαρισμένη η κοπέλα τηλεφώνησε στην Αστυνομία για να καταγγείλει το απίστευτο αυτό περιστατικό. Σε λίγα λεπτά αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, ωστόσο τόσο η θιγμένη Ρομά όσο και ο ηλικιωμένος είχαν φροντίσει να εξαφανιστούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.