ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Έσβησε» ο 16χρονος που έπεσε στο κενό στο Κερατσίνι βγάζοντας selfie

«Έσβησε» ο 16χρονος που έπεσε στο κενό στο Κερατσίνι βγάζοντας selfie

[Αρχικό κείμενο 11:14] Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούσε η Ελλάδα την περίπτωση ενός 16χρονου που μετέβη στο Άλσος «Ανδρέα Παπανδρέου» στο Κερατσίνι και έπεσε στο κενό προσπαθώντας να βγάλει μία selfie.

Το περιστατικό συνέβη, χθες Παρασκευή, περίπου στη 1 το μεσημέρι. Ο 16χρονος, που βρισκόταν στο πάρκο, ανέβηκε σύμφωνα με πληροφορίες σε ένα βράχο για να τραβήξει μία selfie φωτογραφία. Όμως, έκανε «βουτιά» στο κενό, πέφτοντας από ύψος 60 μέτρων.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποια ακριβώς ήταν η αιτία που έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

Σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόμενοι στο πάρκο, ενημερώθηκαν από από ένα ανήλικο παιδί για την πτώση του 16χρνονου.

Όταν πήγαν στο σημείο, ο νεαρός, ήταν στο έδαφος, ωστόσο είχε ακόμα τις αισθήσεις του. Δεν τον μετακίνησαν μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι φίλοι του 16χρονου, έλεγαν ότι «δεν έπρεπε να τον αφήσουμε να το κάνει». Η παρέα των νεαρών είχε ανέβει στο βράχο από την πίσω πλευρά, καθώς η πρόσβαση μέσα από το πάρκο δεν είναι δυνατή.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 16χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και λίγες ώρες μετά εξέπνευσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.