ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τραγωδία στη Φωκίδα: Νεκρός και ο δεύτερος επιβάτης του μονοκινητήριου

Τραγωδία στη Φωκίδα: Νεκρός και ο δεύτερος επιβάτης του μονοκινητήριου

Η τραγωδία με την πτώση του μονοκινητήριου αεροσκάφους στη Φωκίδα ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά, αφού και ο δεύτερος επιβάτης του μοιραίου αεροσκάφους έχασε τη μάχη με τη ζωή. Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το αεροσκάφος πετούσε από το Κάστρο Ευβοίας προς Μεσολόγγι

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, όταν άνδρες της έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν τον έναν νεκρό εκτός του αεροπλάνου και απεγκλώβισαν τον δεύτερο, τον οποίο και παρέλαβε ασθενοφόρο.

Να σημειωθεί πως ένας εκ των δύο επιβαινόντων ήταν απόστρατος σμήναρχος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το μονοκινητήριο αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, κατέπεσε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Σκάλωμα Φωκίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr το μονοκινητήριο αεροσκάφος είχε απογειωθεί στις 11 το πρωϊ μαζί με ένα ακόμα, από το αεροδρόμιο Μεσολογγίου, με προορισμό το αεροδρόμιο της λίμνης Κωπαϊδας και ανήκε στην αερολέσχη Αράξου.

Κατά την επιστροφή τους, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το ένα αεροσκάφος κατέπεσε ή επιχείρησε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στην ΕΟ Αντιρρίου – Ιτέας, στην περιοχή Σκάλωμα.

Ο ένας εκ των επιβαινόντων ήταν απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ το δεύτερο άτομο φέρεται να ήταν επιχειρηματίας.

Στο σημείο κατέφθασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας οι οποίες εντόπισαν τον ένα από τους δύο επιβαίνοντες νεκρό, ενώ ο άλλος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Δείτε βίντεο με απογείωση μέσα από το πιλοτήριο με αεροσκάφος Piper PA 28 Cherokee τον ίδιο τύπο δηλαδή που ήταν και το μοιραίο μονοκινητήριο που κατέπεσε έξω από τη Ναύπακτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.