Η αστυνομία συνέλαβε Μολδαβό διακινητή στην Θεσσαλονίκη

Η αστυνομία συνέλαβε Μολδαβό διακινητή στην Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη ενός 40χρονου διακινητή που μετέφερε 12 παράτυπους μετανάστες, τρεις εκ των οποίων στο πορτμπαγκάζ, οδήγησε η καταδίωξη του αυτοκινήτου του από αστυνομικούς στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα, όταν ο 40χρονος δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα το όχημα να ξεφύγει από την πορεία του και να ανατραπεί στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στο ύψος της Γερακαρούς.

Στο σημείο της ανατροπής έφτασε όχημα της Πυροσβεστικής που απεγκλώβισε έναν αλλοδαπό. Ο ίδιος, όπως και οκτώ ακόμη διακινούμενοι μεταφέρθηκαν για παροχή πρώτων βοηθειών σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου μετά την εξέτασή τους διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία τους και αποχώρησαν.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 40χρονου οδηγού, υπηκόου Μολδαβίας, ο οποίος παραπέμφθηκε για τα περαιτέρω στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι 12 αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν και Μπανγκλαντές, είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας, μέσω της ελληνοτουρκικής μεθορίου, έχοντας ως τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ενώ συγγενείς τους επρόκειτο να καταβάλλουν 1.500 ευρώ, για καθέναν, σε κύκλωμα διακινητών μετά την ολοκλήρωση της μεταφοράς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.