ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ηράκλειο: 40 συλλήψεις μεταναστών για πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Ηράκλειο: 40 συλλήψεις μεταναστών για πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Σαράντα αλλοδαποί (29 άνδρες και 11 γυναίκες) συνελήφθησαν για πλαστογραφία πιστοποιητικών στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου όταν επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Γαλλία, Γερμανία, Τσεχία, Ολλανδία, Ισπανία και Βέλγιο.

Οι συλλήψεις έγιναν στο διάστημα από 21.05.2018 έως 27.05.2018 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου και πρόκειται για άτομα ηλικίας από 18 έως 57 ετών και συγκεκριμένα, δεκαέξι υπήκοοι Αφγανιστάν, δεκατρείς υπήκοοι Συρίας, επτά υπήκοοι Ιράν, δύο υπήκοοι Αλγερίας, ένας υπήκοος Παλαιστίνης και ένας υπήκοος Λιβύης για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, οι αλλοδαποί επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γερμανίας, Ισπανίας, Γαλλίας, Δανίας, Ιταλίας, Βελγίου, Σλοβενίας, Σλοβακίας, Βουλγαρίας, Συρίας, Μαρόκου και Αιγύπτου προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γαλλία, Γερμανία, Τσεχία, Ολλανδία, Ισπανία και Βέλγιο, τα οποία και κατασχέθηκαν ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μεταξύ συνελήφθη σήμερα μία ακόμη 47χρονη γυναίκα από την Ισπανία, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό, και πλαστογραφία στο Ηράκλειο. Ο 36χρονος αλλοδαπός υπήκοος Μαρόκου συνελήφθη και ο ίδιος όταν επιχείρησε, να ταξιδέψει με τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα που προμηθεύτικε από την 47χρονη, για Ισπανία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.