ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ποντίκια, κατσαρίδες και υγρά στους θαλάμους των σορών! – Πλήρης αποσύνθεση στο νεκροταφείο Καλαμαριάς

Ποντίκια, κατσαρίδες και υγρά στους θαλάμους των σορών! – Πλήρης αποσύνθεση στο νεκροταφείο Καλαμαριάς

Τρωκτικά και κατσαρίδες επελαύνουν στα νεκροστάσια των κοιμητηρίων του δήμου Καλαμαριάς, στα οποία έγινε καταγγελία, ότι επικρατεί απόλυτο χάος, με ορατό κίνδυνο για την υγεία τόσο των υπαλλήλων γραφείων τελετών και του δήμου, όσο και των συγγενών των νεκρών.

Το μεσημέρι ο εισαγγελέας Θεσσαλονίκης παρήγγειλε τη διενέργεια έρευνας και εξετάζεται εάν οι υπεύθυνοι των κοιμητηρίων έχουν τελέσει αδικήματα που σχετίζονται με την προστασία της δημόσιας υγείας.

Έγγραφη καταγγελία στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης έκαναν τα μέλη της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών και Ταριχευτών Ελλάδας.

«Μέλη μας έχουν καταγγείλει ότι η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Στον χώρο υπάρχει δυσοσμία, μέχρι και υγρά στάζουν από τους θαλάμους όπου μπαίνουν οι σοροί», αποκάλυψε στο protothema.gr ο εκπρόσωπος της Ένωσης στην Κεντρική Μακεδονία Νέστωρ Νικολόπουλος. «Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε την καταγγελία στον εισαγγελέα. Δεν είμαστε μόνον εμείς το ζήτημα, αλλά κυρίως οι συγγενείς των νεκρών που αντιμετωπίζουν αυτή την κατάσταση», σημείωσε. Επιβεβαίωσε πως στην καταγγελία που έχει σταλεί στον εισαγγελέα γίνονται αναφορές για εμφανίσεις τρωκτικών και κατσαρίδων. «Ο χώρος φαίνεται πως δεν καθαρίζεται σχεδόν ποτέ. Μέλη μας έχουν καταγγείλει περιστατικά με εμφάνιση ποντικιών», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρος Τσόγκας παρήγγειλε στην εισαγγελέα Εμμανουέλλα Κετσιατζή και αυτή με τη σειρά της στην αστυνομία, να γίνει κατ’ επείγουσα έρευνα και να εξεταστεί εάν ισχύουν όσα έχουν καταγγελθεί. Να εξεταστεί εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της έκθεσης, της παράβασης καθήκοντος και της παράβασης του υγειονομικού κανονισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.