ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κουρασμένος… ο Ρ.Τ.Ερντογάν στη συνέντευξη Τύπου με τον Ουκρανό ηγέτη- Τον «παίρνει» ο ύπνος! (φωτό, βίντεο)

Κουρασμένος… ο Ρ.Τ.Ερντογάν στη συνέντευξη Τύπου με τον Ουκρανό ηγέτη- Τον «παίρνει» ο ύπνος! (φωτό, βίντεο)

Τη στιγμή που ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρ.Τ.Ερντογάν και ο Ουκρανός ομόλογός του, Π.Ποροσένκο είχαν κοινή συνέντευξη Τύπου, έπειτα από τη συνάντησή τους, χθες, στο Κίεβο… ο φακός της κάμερας κατέγραψε κάτι το απίστευτο.

Την ώρα που ο Ουκρανός πρόεδρος μιλούσε στους δημοσιογράφους, ο Ερντογάν πάσχιζε να μην αποκοιμηθεί και τελικά τα μάτια του έκλεισαν για μερικά δευτερόλεπτα. Σε κάποιο σημείο μάλιστα, ο Ποροσένκο φαίνεται να χτυπά το χέρι του στο τραπέζι την ώρα που μιλά προκειμένου να… ξυπνήσει τον ομόλογό του.

Ο Ερντογάν πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη στην Ουκρανία, όπου είχε συνομιλίες με τον Ποροσένκο για μια σειρά από διμερή ζητήματα, ενώ υπογράφηκαν και συμφωνίες ανάμεσα στις δύο χώρες.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.