ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ν.Τραμπ: «Το Λονδίνο και το Παρίσι δεν αναγνωρίζονται πλέον γιατί έχουν ανοίξει τις πόρτες τους στην τζιχάντ»

«Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε να συμβεί εδώ και δεν θα το επιτρέψω ποτέ να συμβεί στις ΗΠΑ»

Ν.Τραμπ: «Το Λονδίνο και το Παρίσι δεν αναγνωρίζονται πλέον γιατί έχουν ανοίξει τις πόρτες τους στην τζιχάντ»

Ο Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε πως το Λονδίνο και το Παρίσι «δεν αναγνωρίζονται πλέον», γιατί έχουν ανοίξει «τις πόρτες τους στην τζιχάντ».

«Είδαμε τι συνέβη όταν η Ευρώπη άνοιξε τις πόρτες της στο τζιχάντ», διαπίστωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ καθώς πραγματοποιεί την προεκλογική του εκστρατεία για την επιστροφή στον Λευκό Οίκο.

«Κοιτάξτε το Παρίσι, κοιτάξτε το Λονδίνο – δεν είναι πλέον αναγνωρίσιμα».

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία παραδέχτηκε ότι «αυτή η δήλωση θα μου έφερνε προβλήματα απέναντι στους πολίτες στο Παρίσι και το Λονδίνο, αλλά ξέρετε τι, αυτό συμβαίνει. Δεν είναι πλέον αναγνωρίσιμες πόλεις και δεν μπορούμε να το αφήσουμε να συμβεί στη χώρα μας».

Πρόσθεσε ότι «έχουμε απίστευτη κουλτούρα, παράδοση, δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε να συμβεί εδώ και δεν θα το επιτρέψω ποτέ να συμβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής».

Ο Τραμπ μιλούσε αφού η αστυνομία στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες διέλυσε τις διαδηλώσεις στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια και στο UCLA, όπου φοιτητές είχαν συγκεντρωθεί για να διαδηλώσουν ενάντια στον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα.

Ο Ν.Τραμπ, λίγο μετά το χτύπημα του ISIS στο Παρίσι τον Δεκέμβριο του 2015, είπε ότι οι γειτονιές στο Παρίσι και το Λονδίνο είναι τόσο επικίνδυνες που η αστυνομία αρνείται να πάει εκεί.

Ο Τραμπ εκείνη την περίοδο υπερασπιζόταν το σχέδιό του για «ένα ολοκληρωτικό και πλήρες κλείσιμο της εισόδου μουσουλμάνων στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Παρά το γεγονός ότι επικρίθηκε για αυτά τα σχόλια, ο Τραμπ διπλασίασε και είπε στον Γιώργο Στεφανόπουλο του Good Morning America: «Το πραγματικό Παρίσι είναι ένα διαφορετικό Παρίσι από την Πόλη του Φωτός για την οποία διαβάσατε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχουν περιοχές στο Παρίσι όπου είναι τόσο ριζοσπαστικοποιημένο και τόσο μοχθηρό… που η αστυνομία αρνείται να πάει εκεί. Δεν θα πάνε εκεί. Αυτό θα συμβεί με τη χώρα μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.