Αφγανιστάν: Επίθεση αυτοκτονίας με έξι νεκρούς, ανάμεσά τους ένα παιδί και μία γυναίκα

Αφγανιστάν: Επίθεση αυτοκτονίας με έξι νεκρούς, ανάμεσά τους ένα παιδί και μία γυναίκα

Βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας, με έξι νεκρούς και τουλάχιστον άλλους 13 τραυματίες, σημειώθηκε στην πόλη Τζαλαλαμπάντ του Αφγανιστάν, την Κυριακή.
Ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται ένα παιδί και μία γυναίκα, όπως ανέφεραν οι τοπικές υπηρεσίες υγείας.
Την επίθεση αυτοκτονίας πραγματοποίησε ένας άνδρας με μηχανή, ο οποίος έπεσε πάνω στο πλήθος, ενεργοποιώντας τα εκρηκτικά που έφερε πάνω του.
«Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και οι αρχές ερευνούν την προέλευση του χτυπήματος», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αφγανικής κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.