ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Eurovision: Μαζεύουν υπογραφές για μποϊκοτάζ του διαγωνισμού στο Ισραήλ

Eurovision: Μαζεύουν υπογραφές για μποϊκοτάζ του διαγωνισμού στο Ισραήλ

Πολιτικό χρώμα παίρνει, ξανά, η Eurovision, μετά το μήνυμα της νικήτριας Netta, στον φετινό διαγωνισμό.

Οχτώ χιλιάδες υπογραφές έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, αίτημα προς τη δημόσια τηλεόραση της Ισλανδίας RUV, που την καλεί να μποϊκοτάρει τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί το 2019, στο Ισραήλ.

Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση μετά τον θάνατο δεκάδων Παλαιστίνιων από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο Ισλανδός πολίτης, που ανάρτησε αυτό το διαδικτυακό αίτημα που αναρτήθηκε στον ιστότοπο change.org ,ελπίζει, να συγκεντρώσει 30.000 υπογραφές. Κι αυτό μέσα σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας.

«Όλα εξετάζονται σε αυτό το στάδιο», σχολίασε σοβαρά ένας εκπρόσωπος της RUV, ο Σκαρπέντιν Γκούντμουντσον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Παλ Όσκαρ Χαλμτίσον, ο οποίος συμμετείχε παλαιότερα στον διαγωνισμό, συντάχθηκε με την πρωτοβουλία. Μάλιστα, στη σελίδα του στο Facebook, κατήγγειλε τις χώρες που «παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.