ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αλβανικά ΜΜΕ: «Η Ελλάδα στέλνει στρατό στα σύνορα με την Αλβανία» – Κατηγορούν την Αθήνα για «Βαλκανική μεγαλομανία»

Αλβανικά ΜΜΕ: «Η Ελλάδα στέλνει στρατό στα σύνορα με την Αλβανία» – Κατηγορούν  την Αθήνα για «Βαλκανική μεγαλομανία»

Με πηχυαίους τίτλους ότι η Ελλάδα στέλνει στρατεύματα στα σύνορα με την Αλβανία τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας αναφέρουν σχεδόν ως “πρόκληση” την επιχειρησιακή εκπαίδευση κατά την οποία πραγματοποιήθηκε ενεργοποίηση του Τμήματος Χρονικών Ετοιμοτήτων της 8ης ΕΑΝ, στην περιοχή ευθύνης της 8ης Μ/Π ΤΑΞ (VIII ΜΠ «ΗΠΕΙΡΟΣ»).

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα:

“Τμήματα στρατού έστειλε η κυβέρνηση της Αθήνας στα σύνορα με την Αλβανία, τι στιγμή που τα δύο κράτη συζητούν και διαπραγματεύονται το ζήτημα των θαλάσσιων συνόρων», σημειώνει αλβανικό δημοσίευμα.

Οι Έλληνες έχουν ξεκινήσει μια επιχειρησιακή άσκηση της 8ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας στην περιοχή που αποκαλούν Ήπειρο, για την επιβεβαίωση του ακμαίου ηθικού και της ετοιμότητας των στρατιωτών.” αναφέρει το δημοσίευμα ενώ παράλληλα επιχειρεί να κάνει και… πνεύμα λέγοντας ότι η “απειλή είναι απο την Τουρκία και όχι απο την Αλβανία” κατηγορώντας την παράλληλα Ελλάδα για βαλκανική μεγαλομανία:

“Μάλιστα, παρουσιάζεται ως απειλή (που προέρχεται) από την Αλβανία, ενώ αυτή βρίσκεται αλλού, με την Τουρκία.

Η βαλκανική μεγαλομανία φαίνεται ότι είναι το μόνο πράγμα που δεν έχει επιλυθεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αν και ο Έντι Ράμα και το Ντιτμίρ Μπουσάτι ευελπιστούν ότι τα προβλήματα θα πάψουν να υφίστανται”.

Φωτογραφίες του ΓΕΣ απο την άσκηση της 8ης Μ/Π ΤΑΞ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.