ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κύπρος: Πακιστανή καταζητούμενη για συνεργός σε δολοφονία έκανε ωτο-στόπ σε περιπολικό

Κύπρος: Πακιστανή καταζητούμενη για συνεργός σε δολοφονία έκανε ωτο-στόπ σε περιπολικό

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 80χρονης συνταξιούχου δασκάλας Ανδριανής Βανέζη έφτασε η αστυνομία της Κύπρου, η οποία είχε εντοπιστεί δεμένη και φιμωμένη στο σπίτι της στην Αγλαντζιά.

Για την υπόθεση είχε συλληφθεί ένας 29χρονος χρήστης ναρκωτικών ο οποίος δηλώνει πως δεν έχει σχέση με την υπόθεση. Χθες βράδυ συνελήφθη και μια 34χρονη από το Πακιστάν η οποία ήταν καταζητούμενη αφού είχε επιχειρήσει να πουλήσει τον ηλεκτρονικό υπολογιστή που είχε κλαπεί από το σπίτι της 80χρονης. Η 34χρονη συνελήφθη κάνοντας ωτο στοπ σε περιπολικό της αστυνομίας, ζητώντας να την μεταφέρουν κάπου και ενώ ήταν υπό την επήρεια σκληρών ναρκωτικών. Σήμερα οδηγήθηκε στο δικαστήριο το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησης ενώ αναμένεται σύντομα να βγουν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως λέχθηκε από την Αστυνομία, ενώ υπέγραψε να της γίνει ιατροδικαστική εξέταση, στη συνέχεια δεν δέχτηκε να εξεταστεί χωρίς ρούχα και να φωτογραφηθεί από τους ιατροδικαστές. Επιπρόσθετα αναφέρθηκε ότι φέρει εμφανή σημάδια στον λαιμό και τα χέρια από τη χρήση ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.