ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λεμεσός: Παρ’ ολίγον πνιγμός για παιδάκι 2,5 ετών – Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Λεμεσός: Παρ’ ολίγον πνιγμός για παιδάκι 2,5 ετών – Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Στο Μακάρειο νοσοκομείο νοσηλεύεται ένα παιδάκι ηλικίας δυόμιση περίπου ετών, το οποίο κινδύνευσε να πνιγεί, ενώ βρισκόταν στην παραλία Απλώστρα (Lady’s mile) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 3 το μεσημέρι όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το παιδί διέλαθε της προσοχής των γονέων του και βρέθηκε να επιπλέει αναίσθητο διακόσια περίπου μέτρα δυτικά του Ναυαγοσωστικού σημείου Λεμ 16 (γλάρος) που δεν λειτουργεί.

Λουόμενοι, μεταξύ των οποίων και ένας γιατρός έτρεξαν και ανέσυραν το παιδί. Ο γιατρός έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο παιδί και κλήθηκε ασθενοφόρο. Το παιδάκι διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Μακάρειο νοσοκομείο για προληπτική νοσηλεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία των βρετανικών βάσεων διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα. Με αφορμή το περιστατικό, ο επαρχιακός Ναυαγοσωστικός Όμιλος Λεμεσού, επαναφέρει το θέμα της λειτουργίας στην περιοχή του ναυαγοσωστικού, του οποίου όπως αναφέρει η μη επάνδρωση αφήνει εκτεθειμένο το κοινό που σύσσωμο επισκέπτεται την εν λόγω παραλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.