ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Εκκλησία της Κύπρου: Οικονομική βοήθεια αξίας 200.000 ευρώ προς τους Έλληνες

Εκκλησία της Κύπρου: Οικονομική βοήθεια αξίας 200.000 ευρώ προς τους Έλληνες

Έρανος σε όλους τους ιερούς ναούς στο τέλος της Θείας Λειτουργίας της ερχόμενης Κυριακής, 29ης Ιουλίου.

Η Εκκλησία της Κύπρου αποφάσισε, πέραν από την αποστολή χρηματικού ποσού ύψους 200.000 ευρώ, τη διεξαγωγή εράνου σε όλους τους ιερούς ναούς στο τέλος της Θείας Λειτουργίας της ερχόμενης Κυριακής, 29ης Ιουλίου, προς στήριξη των δοκιμαζομένων Ελλήνων αδελφών μας, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου.

Ακόμη επισημαίνεται ότι η Εκκλησία της Κύπρου και ο κυπριακός ελληνισμός συμμετέχουν στο εθνικό πένθος της Ελλάδας και συμπάσχουν ολόψυχα στον ελληνικό λαό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα δηλώνουν συγκλονισμένοι από την εθνική τραγωδία την οποία διέρχεται η Μητέρα Πατρίδα Ελλάδα, «εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν περιοχές της Αττικής και τον θάνατο πέραν των εβδομήντα Ελλήνων αδελφών μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.